Standby Vital BV

Bezoekadres:
Vuurdoornstraat 23
6101 MB Echt
Nederland

info@standbyvital.com
Tel. (0475) 41 19 10
of tel. (0475) 41 15 27
Fax (0475) 48 63 49

K.v.K. 13041628
BTW nr.
NL807432003B01

Wat is de juiste dosering?

(START)DOSERING voor verlichting binnen 24 uur, is in combinatie met 2 Menocool® Extra Smelttabletjes op de eerste dag van inname. Ga vervolgens nog maximaal 13 dagen verder met deze combinatie van 2 Menocool hop- en vezeltabletten en 2 Menocool ® Extra Smelttabletjes. Vervolgens gaat u terug naar anderhalve hop- en vezeltablet per dag uit het blauwe pakje. Echter altijd in combinatie met 1 smelttablet per dag.

Uitsluitend in het geval dat uw baarmoeder is verwijderd is de startdosering geschikt voor gebruik voor onbepaalde duur. In dit geval hoeft u na 14 dagen niet terug te gaan naar anderhalve hoptablet per dag. U kunt doorgaan met 2 hoptabletten + 2 smelttabletten per dag. (1+1 in de ochtend en 1+1 in de avond)

Van de vertrouwde Menocool, het basisproduct in het blauwe pakje (dit zijn de tabletten die u gewoon doorslikt) neemt u tijdens de opstartperiode 1 tablet in de ochtend en 1 tablet in de avond. Neem niet meer dan 2 tableten per dag voor de duur van maximaal 14 dagen; verkiest u een ongestoorde nachtrust boven alles neem dan uw tabetten een uur voordat u naar bed gaat. Na de opstartperiode kunt u bijvoorbeeld de tabletten doorbreken en 's morgens een hele en 's avonds een halve tablet innemen, of naar persoonlijke voorkeur één hele een uur voor het naar bed gaan en een halve na het opstaan (vergeet nooit dagelijks uw smelttablet te nemen. Deze zijn speciaal bedoeld om o.a. verschijnselen van oestrogeendominantie te voorkomen).
Een volledige en uitgebreide gebruiksaanwijzing is bij de verpakking ingesloten.

Uw Menocool® Extra smelttabletjes zijn bijgesloten inclusief een informatief schrijven.

De ingrediënten in Menocool zijn getest op kwaliteit door Phytogenix.

Heeft u uitsluitend het ongemak van een droge vagina, dan neemt u 1 Menocool tablet om door te slikken en 1 Menocool® Extra smelttablet. Bij dames met een normale gezonde vaginale vochtigheidsgraad verandert er niets.


(Om de eetlust niet negatief te beïnvloeden neem de tabletten na de maaltijden.)


Afbeelding van uw vertrouwde hop- en vezeltabletten. Deze zijn bitter van smaak en bedoeld om direct door te slikken. Afbeelding van uw 100% natuurlijke smelttabletjes. Deze zijn fijn van smaak en zijn bedoeld om onder de tong te houden tot ze zijn opgelost.
Na de opstartfase zijn de gebruikskosten gemiddeld per cliente EUR 5,25 per week (gebaseerd op 1,5 hopvezeltablet gecombineerd met 2 smelttabletten per dag).

MenoCool is het middel bij overgangsverschijnselen volgens de laatste wetenschappelijke inzichten. Het bevat Hopeïne, een stof die een gunstige invloed heeft op overgangsverschijnselen. Voor vrouwen gaan de overgangsjaren vaak gepaard met vervelende overgangsverschijnselen. MenoCool heeft een samenstelling die zorgt voor een uitgebalanceerde combinatie van natuurlijke inhoudsstoffen.