Standby Vital BV

Bezoekadres:
Vuurdoornstraat 23
6101 MB Echt
Nederland

info@standbyvital.com
Tel. (0475) 41 19 10
of tel. (0475) 41 15 27
Fax (0475) 48 63 49

K.v.K. 13041628
BTW nr.
NL807432003B01

Wat is de wijze van inname?

De hop- en vezeltabletten met ruim water innemen. De witte smelttabletjes legt u onder de tong tot deze volledig zijn opgelost (dit duurt ongeveer 3 minuten).

Mogen deze voedingssupplementen met geneesmiddelen gecombineerd worden?

MenoCool® en Menocool® Extra kunnen met een gerust hart met geneesmiddelen worden gecombineerd. Wanneer u onder behandeling van een arts bent is het aan te bevelen deze vóór het gebruik van MenoCool® of Menocool® Extra te raadplegen.

Wanneer moet u de preparaten niet gebruiken?

MenoCool hop- en vezeltabletten dienen niet te worden gebruikt indien u last heeft van een glutenallergie.

Presentatie:

MenoCool® en Menocool® Extra zijn verkrijgbaar in een verpakking van 60 tabletten in doordrukstrips.

Wijze van bewaren:

De producten dient u op een droge plaats, buiten invloed van zonlicht bij kamertemperatuur (15-25oC) te bewaren.

Kwaliteit

Het volledige fabricageproces staat onder streng toezicht waarbij voortdurend de kwaliteit en de verhouding van de samenstelling gecontroleerd wordt. Hierdoor is een constante hoge kwaliteit en zuiverheid gewaarborgd.

Aanvullende informatie:

Deze producten zijn voedingssupplementen.


Afbeelding van uw vertrouwde hop- en vezeltabletten. Deze zijn bitter van smaak en bedoeld om direct door te slikken. Afbeelding van uw 100% natuurlijke smelttabletjes. Deze zijn fijn van smaak en zijn bedoeld om onder de tong te houden tot ze zijn opgelost.
Na de opstartfase zijn de gebruikskosten gemiddeld per cliente EUR 5,25 per week (gebaseerd op 1,5 hopvezeltablet gecombineerd met 2 smelttabletten per dag).

MenoCool is het middel bij overgangsverschijnselen volgens de laatste wetenschappelijke inzichten. Het bevat Hopeïne, een stof die een gunstige invloed heeft op overgangsverschijnselen. Voor vrouwen gaan de overgangsjaren vaak gepaard met vervelende overgangsverschijnselen. MenoCool heeft een samenstelling die zorgt voor een uitgebalanceerde combinatie van natuurlijke inhoudsstoffen.