Standby Vital BV

Bezoekadres:
Vuurdoornstraat 23
6101 MB Echt
Nederland

info@standbyvital.com
Tel. (0475) 41 19 10
of tel. (0475) 41 15 27
Fax (0475) 48 63 49

K.v.K. 13041628
BTW nr.
NL807432003B01

Bij stemmingswisselingen, nachtzweten, opvliegers, een slechte haarconditie of een droge vagina.

Menocool is specifiek bedoeld om te gebruiken bij stemmingswisselingen, vasomotorische verschijnselen cq. het rood worden van borst, hals en gelaat, frequent gepaard gaande met heftige transpiratie, zowel overdag als 's nachts. Helpt bij het behoud van een gezonde vaginale vochtigheidsgraad en de terugkeer naar sterke, glanzende haren (Hiervoor ontvangt u de Menocool Extra® tabletjes bij de vertrouwde Menocool). Bij overmatig haarverlies is binnen 7 dagen verschil te verwachten. Bovendien is er vitamine D en Biotine toegevoegd aan de Menocool ® Extra Smelttabletjes. Zie de pagina Menocool ® Extra.
De producten zijn zo samengesteld en op elkaar afgestemd dat er gevoelsmatig geen verschil meer mag zijn in vrouw zijn: vóór, tijdens of na de overgang.

De ingrediënten in Menocool en Menocool Extra® zijn getest op kwaliteit door Phytogenix.

(om de eetlust niet negatief te beïnvloeden neem de tabletten na de maaltijden.)


Afbeelding van uw vertrouwde hop- en vezeltabletten. Deze zijn bitter van smaak en bedoeld om direct door te slikken. Afbeelding van uw 100% natuurlijke smelttabletjes. Deze zijn fijn van smaak en zijn bedoeld om onder de tong te houden tot ze zijn opgelost.
Na de opstartfase zijn de gebruikskosten gemiddeld per cliente EUR 5,25 per week.

MenoCool is het middel bij overgangsverschijnselen volgens de laatste wetenschappelijke inzichten. Het bevat Hopeïne, een stof die een gunstige invloed heeft op overgangsverschijnselen. Voor vrouwen gaan de overgangsjaren vaak gepaard met vervelende overgangsverschijnselen. MenoCool heeft een samenstelling die zorgt voor een uitgebalanceerde combinatie van natuurlijke inhoudsstoffen.