Standby Vital BV

Bezoekadres:
Vuurdoornstraat 23
6101 MB Echt
Nederland

info@standbyvital.com
Tel. (0475) 41 19 10
of tel. (0475) 41 15 27
Fax (0475) 48 63 49

K.v.K. 13041628
BTW nr.
NL807432003B01


 

WAAROM KIEZEN VOOR MENOCOOL? 

 

Te kort door de bocht: neem maar Hop en je hebt hetzelfde als Menocool.

De realiteit is dat er ruim 200 soorten Hop bestaan, bijna allemaal gecultiveerd voor de bierindustrie.
Deze zijn met een zo hoog mogeijke bitterwaarde. Hoe hoger de bitterwaarde, des te minder Hop heeft de brouwer nodig (des te minder kosten per liter bier).

 Als middel bij de overgang is de bitterwaarde van 0 en geen waarde. Erger nog, te veel bitterstoffen brengen de maag van streek met misselijkheid tot overgeven als gevolg!
Inhoudsstoffen van Hop die wel invloed hebben op de overgang zijn de "Prenyflavonoiden" met name Prenylnaringenine No8 dat in proeven op humane cellijnen een significante receptorbinding affiniteit laat zien. Dit heeft een stimulerend
effect in het proces om het lichaam te doen geloven dat alles zo is als het hoort te zijn en zo klachtenvrij te leven.


Uitgerekend deze "Prenyflavonoiden" komen in vele Hopsoorten weinig voor. Logisch ook, bierbrouwers vragen met name aan hun hopleveranciers om er alles aan te doen de flavonoidenwaarden zo laag mogelijk te houden en wel vanwege hun feminiserend effect.
Om een goede werking te creeren hebben we Hop nodig die gekweekt wordt met een hoog gehalte aan Flavonoiden en een lage bitterwaarde.
Onze Hop wordt speciaal zo gekweekt voor Menocool.

Onze Hop wordt nogmaals homogeen vermengd met vezels van allerhande graansoorten en het granulaat staat vervolgens 24 uur in een broedkast gemengd met voldoende vocht zodat de laatste bitterstoffen opgenomen worden in de vezels en het verdraagbaar wordt gemaakt voor de maag.

Eenmaal gereed wordt het granulaat wederom homogeen gemixt met extracten welke o.a. isoflavonen bevatten.
Zo wordt het pallet aan hulpstoffen compleet gemaakt.
We hebben nu de grondstof om een Mencoool tablet te vervaardigen die alle fytho oestrogene inhoudsstoffen bevat die behulpzaam zijn zonder een overdosis aan bitterstoffen.

Echter, we zijn er nog lang niet!
Immers uitsluitend oestrogene activiteit veroorzaakt mogelijk een aanwas van baarmoederslijmvlies.
Als dit proces lang genoeg duurt kan dat uiteindelijk een menstruele bloeding tot gevolg hebben (niet te vergelijken met spotting).
Dit is een ervaring die we kunnen vermijden door toediening van "niet oestrogene flavonen", het tegenovergestelde van "Fytho oestrogeen".
Deze specifieke "niet oestrogenen" bevinden zich in de bijhorende Smelttabletjes.
Indien deze Smelttabletjes hun werk te goed doen, dat komt ook voor en is per persoon verschillend, dan wordt er meer baarmoederslijmvlies afgebroken dan aangemaakt.
Dit veroorzaakt spotting, een onschuldig fenomeen waaruit blijkt dat in dit geval er inderdaad sprake is van baarmoederslijmvlies afbouw.
De oplossing is eenvoudig: stop met de Smelttabletjes tot het verdwenen is plus 5 dagen. Begin dan opnieuw met de Smelttabletjes en neem er een per 3 dagen.
Onze ervaring is dat het dan weg blijft en dat u toch beschermt bent tegen baarmoederslijmvlies opbouw.
Ongeveer 1 op de 200 gebruiksters van onze duo therapie heeft deze ervaring wel eens gehad. Meestal na langere periode van gebruik.

 

Belangrijk te weten: Spontane bloedingen zijn niet altijd te wijten aan het gebruik van menocool.
Indien U hier last van krijgt dan kunnen er vele oorzaken zijn waardoor dit gebeurt.
Het is dus altijd zinvol het probleem met uw huisarts te bespreken.Geen van alle gebruikte flavonen heeft het vermogen tot celdeling  (celdelingscapaciteit). Niet bij goede en niet bij slechte cellen.
Je kunt er niets mee gaan bestrijden en niets mee veroorzaken of verergeren. Dit in tegenstelling tot echte actieve hormonen.
Probeer echter te leven met de wetenschap dat uitsluitend iets dat niets doet vrij is van eventuele neveneffecten, maar behalve deze geruststelling heeft u er dan ook niets aan.

Het vergt jaren van *onderzoek naar de juiste combinatie om uiteindelijk een deugdelijke en veilige combinatie aan te kunnen bieden in een doordachte dosering met een minimum aan ongewenste neveneffecten behalve de reeds omschreven.

*Alle vermelde onderzoeken zijn uitgevoerd bij Phytogenix in de laboratoria van de medische faculteit te Utrecht

De ingrediŽnten in Menocool zijn getest op kwaliteit door Phytogenix.

Kiemvrije productie faciliteiten volgens GMP normering: Dusartpharma.


De  aangeboden smelttabletjes hebben een nuttig neveneffect dankzij de specifieke Non estrogenic flavones, ze kunnen ook behulpzaam zijn bij de bescherming van cellen en weefsels welke gevoelig zijn voor Testosteron of de biologische omzetting  het z.g, 
Dehydrotestosteron, bijvoorbeeld o.a. de hoofdhaar follikels. En kunnen  behulpzaam zijn om verschijnselen die veroorzaakt zouden kunnen worden door overgevoeligheids reacties op hopproducten te milderen.
De smelttabletjes zijn dus een onmisbare aanvulling op de bestaande Hop tabletten. 

 

Het moge duidelijk zijn dat Menocool niet aangeboden kan worden voor de prijs van bierhop.  

  www.drogisterijen.net
-  www.drogisterijaanbiedingen.nl
- www.deonlinedrogist.nl

 

Geachte klant, koop geen Menocool bij de 3  vernoemde online verkoop punten, omdat deze nooit bij ons het originele product ingekocht hebben.

Men bied iets aan op basis van Hop (beslist geen extract en welke soort van de 300 ?) voor een zeer laag tarief, simpele Bier hop volgens ons, dat lijkt gunstig maar u kunt er niets van verwachten dat vergelijkbaar is met Menocool. Het gaat bij overgangs verschijnselen om het gehalte aan Prenylnaringenine-8 en niet om de bitterwaarde.

 


MenoCool is het middel bij overgangsverschijnselen volgens de laatste wetenschappelijke inzichten. Het bevat Hopeïne, een stof die een gunstige invloed heeft op overgangsverschijnselen. Voor vrouwen gaan de overgangsjaren vaak gepaard met vervelende overgangsverschijnselen. MenoCool heeft een samenstelling die zorgt voor een uitgebalanceerde combinatie van natuurlijke inhoudsstoffen.